Wedding planning

Fiecare viitoare mireasa isi doreste sa straluceasca in ziua la care a visat toata viata.
Pentru ca un bronz cu aspect natural se potriveste perfect cu rochia alba, am pregatit un mini ghid pentru o culoare minunata in ziua nuntii.

Wedding planning

#Bronz organic profesional pentru un finisaj perfect
La SunKiss, va recomandam o sedinta de bronz organic de proba cu cateva saptamani înainte de ziua cea mare. La fel cum pentru coafura si machiaj va asigurati ca sunteti multumite de aspectul final, la fel ar trebui sa procedati si in ceea ce priveste bronzul.

Nuanta perfecta
Gasirea nuantei perfecte pentru tipul vostru de piele este un aspect personal. La fel ca si in cazul expunerii la ultraviolete, si in ceea ce priveste bronzarea organica, totul depinde de nuanta pielii si de modul in care aceasta reactioneaza.

Exista mai multe tonuri pentru solutiile de pulverizare. Acest lucru inseamna ca, daca sunteti in cautarea unei straluciri calde sau a unui bronz profund care ar rivaliza cu zece zile de expunere la soare, va exista o nuanta care va tine cont de nevoile voastre, care se potriveste perfect. In cadrul sedintei de bronzare, in timpul discutiilor cu terapeutul, se va stabili care este idealul ca si culoare.

Wedding planning

#Planificarea timpului
Planificati sedinta de bronzare organica dupa aplicarea altor tratamente de infrumusetare pentru cele mai bune rezultate. Manichiura, pedichiura, epilatul, exfolieri și tratamente faciale trebuie toate efectuate înainte de pulverizare deoarece acestea pot diminua culoarea.

Este de asemenea important a stabili cu cat timp inainte de nunta doriți spray-bronzul. Ca parte a procesului de pregatire, după ce ați facut sedinta de proba, stabiliti in care zi v-a placut cel mai mult culoarea bronzului. De exemplu, va place cum arata bronzul in prima zi dupa sedinta de pulverizare, atunci ideal este ca pentru sedinta finala sa va programati cu o zi inainte de nunta.

Wedding planning

#Petrecere perfecta
Orice viitoare mireasa stie ca petrecerea nuntii trebuie sa fie perfecta si toata lumea trebuie sa se simta minunat. Pentru ca amintirile conteaza.
Atunci de ce nu s-ar programa la o sedinta de bronz organic atat domnisoarele de onoare, nasa, cat si mama miresei?

Wedding planning

#Nu uitati de mire …
Desi s-ar putea nega, stim cu totii că si barbatilor le place sa se bucure de un pic de rasfat – și numarul de miri care isi doresc obtinerea unui bronz inainte de ziua cea mare este in crestere rapida. Asa ca, de ce nu le-ati face si lor o rezervare la un bronz organic? Vor arata minunat in fotografiile de nunta!

Si putina inspiratie pentru valsul mirilor…

Fii o mireasa de vis
Afla mai mult despre bronzarea organica.

Spune-ti parerea