Trucuri pentru bronzul tau spectaculos

Conditii de utilizare a aparatelor de bronzare in saloanele SunKiss

Stiai ca, pe langa emisia de ultraviolete, un aspect foarte important in obtinerea bronzului este legat de buna circulatie sanguina si automat de cresterea nivelului de oxigen din sange responsabil de oxidarea melaninei?

Exista mai multe metode prin care iti poti imbunatati circulatia sanguina:

Sunkiss

Te misti in timpul sedintelor de bronzare. In acest mod se bronzeaza si zonele supuse presiunii, dar si cele mai ascunse (liniile din zona feselor). Astfel, in aparatul orizontal trebuie sa ridici alternativ cate un umar sau un sold pentru a evita presiunea din acele zone datorata pozitiei. In aparatul vertical iti poti misca putin picioarele, chiar si pe ritmul muzicii.

Sunkiss

Poti folosi lotiuni cosmetice pentru solar care stimuleaza circulatia sanguina si au un bogat continut de bronzanti naturali si vitamine. Noi suntem foarte incantati de rezultatele lotiunii Hot! Sport Bronzer , o crema care se potriveste perfect stilului de viata activ;

Sunkiss

Poti folosi aparatul de bronzare si ultramodelare Soltron Coconut Shaker din salonul SunKiss Vivo! Consiliera ta in bronzare va adauga UV la oricare dintre programele Slimming, Anticelulitic sau Gym si vei avea un bronz incredibil datorat cresterii circulatiei sanguine si automat a oxigenului din sange, responsabil de oxidarea melaninei.

  • Atentie

    Fii la curent cu promotiile si sfaturile noastre pentru un bronz frumos si sanatos.Spune-ti parerea