Botoxul si bronzarea organica

Botoxul si bronzarea organica

Ai apelat la botox? Nu esti singura – rapida si minim invaziva, injectarea cu toxina botulinica, este procedura care se foloseste tot mai des pentru ameliorarea temporara a ridurilor.

Dar poti apela la bronzarea organica imediat dupa?
Noi te sfatuim sa astepti minim 48-72 de ore dupa tratament inainte de bronzarea prin pulverizare, pentru ca pielea are nevoie de ceva timp pentru a se aseza.
In unele cazuri, tratamentul cu botox poate duce la roseata, umflaturi si vanatai usoare in zona injectata, in special in randul celor care sufera de sensibilitate cutanata. De asemenea, pentru ca procedura presupune folosirea unui ac, probabil ca vei avea pe fata semne minuscule care au nevoie de timp pentru a se inchide/vindeca. Bronzarea acestor urme inainte de vindecare, poate conduce mai degraba la zone punctate decat la un bronz uniform.

De asemenea, nu folosi acasa produse autobronzante imediat dupa tratamentul cu botox. Aminteste-ti ca botoxul trebuie sa ramana exact in acele zone in care a fost injectat pentru a-si desavarsi magia. Masarea fetei ar putea sa-l indeparteze din zonele dorite.

Iti planifici si alte proceduri cosmetice pe termen scurt? In mod similar, recomandam o pauza de cateva zile inainte de bronzare daca e vorba despre proceduri dermice de umplere, injectii cu colagen pentru evidentierea buzelor sau obrajilor.

Spune-ti parerea