It’s Summer Time! – tombola verii la Sunkiss

It’s Summer Time!

Suntem in plina vara! E vremea concediilor si a festivalurilor! E momentul ca bronzul tau sa prinda viata! E acel anotimp in care vrei sa stralucesti!

Tocmai de aceea, am pregatit pentru tine tombola verii care iti aduce premii delicioase, pentru ca tu sa te bucuri la maxim de aceasta perioada inundata de soare si presarata cu momente la piscina, drumetii, festivaluri si multa distractie si voie buna.

  • 6 carduri valorice la Jolidon ( 2 carduri invaloare de 300 lei fiecare si 4 carduri in valoare de 200 lei fiecare ) – pentru ca vara aceasta bronzul tau sa arate fenomenal, accesorizat cu costume de baie spectaculoase;
  • 3 hamace oferite prin partenerii nostri de la SportAddict (2 hamace pentru 1 persoana si 1 hamac de 2 persoane) – pentru momentele tale de relaxare, oriunde te-ai afla;
  • Un abonament la World Class de 3 luni – pentru ca e bine sa te simti in forma vara aceasta;
  • 3 abonamente la solar a cate 100 de minute – pentru ca bronzul tau are nevoie de ingrijire.

Asa ca, in perioada 9 – 30 iulie 2018, fiecare achizitie in saloanele noastre in valoare de minim 50 de lei se transforma intr-un bilet la tombola. Iar in zilele de 18, 23 si 31 iulie avem extragerile castigatorilor!

Regulament tombola

Deci, pregateste-ti bronzul pentru vara aceasta la Sunkiss si poti castiga premii delicioase.
It’s summer time! Enjoy it!

Spune-ti parerea