Noiembrie – luna vitaminei D!

Asigura-ti necesarul de vitamina D!

Dragii nostri,
Luna noiembrie este luna in care, pe plan mondial, se trage un semnal de alarma asupra ceea ce inseamna carenta majora de Vitamina D.

“Deficienta de vitamina D este o pandemie la nivel mondial care are consecinte grave in ceea ce priveste sanatatea copiilor si a adultilor. Reconsiderarea pe plan global a statutului vitaminei D ar putea reduce semnificativ riscul de a manifesta mai multe boli cronice, inclusiv boli cardiovasculare, diabet de tip II si multe tipuri de cancer mortale, precum si de boli infectioase, inclusiv infectii ale tractului respirator superior, gripa si tuberculoza.“ -Michael Holick, Profesor de Medicina, Fiziologie si Biofizica de la Universitatea din Boston.

Ce este vitamina D?

Vitamina D este un nutrient produs de propriul corp! Când iti expui pielea la ultraviolete, corpul produce vitamina D.

Cu toate acestea, in secolul 21, majoritatea dintre noi nu ne expunem suficient la soare, preferand un stil de viata indoor (birou – magazin – sala de sport – acasa). Acest lucru a condus la un deficit de vitamina D la nivel mondial.

De ce in noiembrie este ziua vitaminei D?

Noiembrie reprezinta calendaristic inceputul sezonului rece (toamna, iarna), perioada in care lumea beneficiaza din ce in ce mai putin de puterea binefacatoare a soarelui. In aceste momente trebuie sa fim constienti de importanta vitaminei D pentru a ne mentine sanatosi si frumosi.

SunKiss Solarium se alatura celor care sarbatoresc beneficiile si importanta vitaminei D pentru corpul nostru. 2 Noiembrie este considerata ziua mondiala a Vitaminei D. Insa, pentru a-i face cunoscute beneficiile, noi sarbatorim toata luna noiembrie.

Pentru ca multi dintre voi sa beneficiati de expuneri sanatoase la ultraviolete si in anotimpul rece ne-am gandit la o promotie: 25% mai multe minute la toate abonamentele SunKiss!

  • 8 minute cadou la abonamentul SK Basic;
  • 12 minute cadou la abonamentul SK Cosmetic;
  • 25 de minute cadou la abonamentul SK Intensiv.

Pentru o expunere sanatoasa la ultraviolete va reamintim:

  • utilizati ochelarii de protectie UV pe toata durata expunerii;
  • inlaturati machiajul inainte de sedinta de bronzare;
  • folositi lotiunile speciale pentru solar, nu alte produse cosmetice care pot cauza reactii de fotosensibilitate;
  • respectati planul de bronzare oferit de consilierele SunKiss;
  • faceti cel putin o zi pauza intre expunerile la UV;
  • hidratati-va pielea dupa expunere.

Bronz minunat si… Happy Vitamin D Month!

Citeste si Vitamina D

*Promotie valabila in ambele saloane Sunkiss in perioada 01-20 noiembrie 2018.

Spune-ti parerea