Cum sa ai un bronz de invidiat in luna dragostei?

Cum sa ai un bronz de invidiat in luna dragostei?

Se apropie cu pasi repezi Ziua Indragostitilor. Stim ca, la fel ca in fiecare an, vrei sa arati senzational pentru perechea ta. Unul dintre accesorii poate fi si tenul tau minunat bronzat.

Dar, pentru asta, ai nevoie de minim 5-6 sedinte de solar. Dupa cum stii, nu este suficienta o singura expunere pentru obtinerea culorii dorite. Trebuie sa ii oferim pielii timpul necesar pentru a produce melanina intr-un ritm sanatos.

Si, pentru ca intre sedintele de solar recomandam pauze de 24 – 48 de ore pentru odihna si refacerea pielii, iti sugeram sa dai chiar de maine start planului tau de bronzare.

Si acum cadoul nostru pentru tine : un bronz minunat in 14 zile.

N-ai mai fost la solar niciodata sau nu ai vizitat unul de mult timp (2 luni), dar te gandesti sa dobandesti o culoare placuta, usor bronzata care sa te ajute sa arati senzational?

Am pregatit pentru tine un plan de bronzare de baza, cu durata de doar doua saptamani. Din pacate, mai rapid nu e posibil fara sa iti supui pielea la un stres nedorit.

ziua 1: Prima sedinta va fi una de pregatire a tenului. Deoarece tuburile noastre sunt conforme cu noua legislatie si sunt mult mai protective cu pielea ta, poti incepe cu 6 minute. Consilierele iti vor recomanda crema potrivita pentru pielea si scopul tau. Sedinta nr. 1 – Dai jos machiajul folosind apa micelara pe care ti-o punem la dispozitie, inlaturi bijuteriile, te dai cu crema si te bucuri de bronz numarul recomandat de minute. Dupa sedinta te hidratezi. (procedura care trebuie respectata la fiecare sedinta). Bineinteles, nu uita de ochelarii de protectie UV.

ziua 2: pauza

ziua 3: Sedinta nr. 2 – Te poti expune 7 minute si nu uita de crema. Este ajutorul tau in obtinerea unui bronz rapid si uniform si in mentinerea unui ten hidratat.

ziua 4 si ziua 5: pauza

ziua 6: Sedinta nr. 3 – Te poti expune 8 minute si nu uita de crema.

ziua 7 si ziua 8: pauza

ziua 9: Sedinta nr. 4 – Poti repeta sedinta de 8 minute si nu uita de crema.

ziua 10 si ziua 11: pauza

ziua 12: Sedinta nr. 5 – Consiliera SunKiss iti va recomanda minutele pe care le poti sta la solar. Daca pielea ta este mai sensibila repeti cele 8 minute sau cresti sedinta cu un minut. Daca pielea ta este obisnuita cu razele ultraviolete, te poti expune 10 minute. Nu uita de crema.

ziua 13: pauza

ziua 14: Sedinta nr. 6 – Functie de evolutia bronzului tau, poti creste numarul de minute de expunere, E suficienta o crestere de 1-2 minute. Nu uita de crema.

E important ca pauzele sa fie respectate, evitand astfel o supraexpunere. E bine sa stii faptul ca si in acele zile pielea ta inca lucreaza la sinteza melaninei.

Nu uita ca, dupa fiecare sedinta, sa faci cateva ore pauza pana la dus. Pielea ta mai lucreaza inca la sinteza vitaminei D si a melaninei.

Pentru situatia in care doresti o accentuare a bronzului sau doar o mentinere a culorii obtinute, consilierele noastre iti stau la dispozitie.

Acum credem ca arati si te simti senzational. Iti dorim o zi a indragostitilor de neuitat!

Profita si de promotia dedicata tuturor indragostitilor: 14 minute cadou la Abonamentul Intensiv (pentru doi). Promotie valabila in perioada 01-14.02.2019.

Spune-ti parerea