Bronzare organica

Draga mea, acum te-ai intors din vacanta?

Stim ca oricarei femei ii plac complimentele. Adevarul este ca nu exista o reteta a complimentelor ideale cu care poti cuceri o femeie. Cu toate acestea, exista o serie de complimente care functioneaza in majoritatea cazurilor.
“Iti sta foarte bine cu aceasta rochie.”
“Coafura ta arata excelent azi.”
“Mi-ar placea sa mai iesim.”
“Ochii tai sunt foarte expresivi.”
“Imi place aroma parfumului tau. Cum se numeste?”
“Imi placi.”

Mai mult decat atat, stim ca o piele frumoasa este ingredientul magic in orice situatie. Daca vei alege bronzarea organica cu dha, vei arata ca proaspat intoarsa dintr-o vacanta exotica tot timpul anului. Iar noi iti vom face primul compliment: ai un bronz minunat!

Apeland la acest tip de rasfat, vei avea numai de castigat:

  1. Se pot pune in valoare zonele de pe suprafata corpului dificil de bronzat la soare sau solar (zone de pe picioare sau maini);
  2. Solutia de bronzare se poate regla pentru a se potrivi perfect cu intesitatea culorii pielii tale;
  3. Terapeutele noastre experimentate pot sa va asigure ca solutia va fi aplicata uniform pe toata suprafata corpului, evitand neregularitatile.

Dar ce este bronzarea organica? Cum functioneaza?

Bronzarea organica implica aplicarea unui ingredient activ – DHA pe pielea ta folosind un aparat profesional de pulverizare prin presiune joasa. DHA este un zahar incolor. El interactioneaza cu proteinele si aminoacizii din stratul superior al pielii generand o culoare maro-aurie (este un proces similar cu acela cand taiem o felie de mar si acesta se face maro din cauza expunerii la aer).

Tarife practicate pentru serviciile de bronzare organica.

  • Atentie

    Fii la curent cu promotiile si sfaturile noastre pentru un bronz frumos si sanatos.