Intrebari frecvente

Bronzare organica - Intrebari frecvente

Te felicitam pentru alegerea de a te bronza organic la Sunkiss! Noi folosim cele mai bune marci de solutii si echipamente din Europa. Terapeutii nostri se pregatesc periodic la cursuri de instruire si utilizeaza echipamente de top pentru acest tip de bronzare. Ce ai dori sa ne intrebi?

Pe langa DHA produsele sunt imbogatite cu aloe vera si alte ingrediente naturale de calitate, pentru a hidrata si ingriji pielea. solutiile noastre de bronzare au un miros fantastic facandu-te sa te simti ca in vacanta, pe marginea piscinei, cu un cocktail.
Da, este unul dintre cele mai sanatoase moduri de a te bronza. DHA este aprobat de FDA (Asociatia pentru Alimente si Medicamente din SUA) pentru ingrijirea personala de mai bine de 30 de ani. Nicio reactie adversa nu a fost raportata, in afara de mici iritatii ale pielii la persoanele alergice. Reactiile alergice sunt extrem de rare si daca ai mai avut asa ceva la produsele cosmetice, poti efectua un mic test.
Bronzul tau va tine 5-7 zile, depinzand de ingrijirea zilnica si stilul de viata. Bronzul dispare pe masura ce celulele moarte de pe suprafata pielii cad.
Da. Le poti folosi pe amandoua daca vrei, dar trebuie sa tii minte ca un bronz organic, chiar daca arata fenomenal, nu iti da protectie impotriva ultravioletelor.
Pentru cele mai bune rezultate trebuie sa te exfoliezi in seara dinaintea bronzarii. Asta inseamna ca solutia DHA va actiona direct pe celulele noi ale pielii tale, creand astfel un bronz mult mai durabil.
Da-te cu lac pe unghiile de la maini si picioare, in special daca sunt false din acryl sau ceva similar.
Epileaza-te cu cel putin 24 de ore inaintea tratamentului.
Nu folosi lotiuni de corp, parfum, deodorant in ziua tratamentului.
Demachiaza-te inainte de tratament.
In cabinele cu autopulverizare trebuie sa-ti contorsionezi corpul pentru ca solutia sa acopere toata suprafata lui. o miscare grasita poate duce la o pulverizare dubla (prea multa culoare) sau lipsa (fara culoare).
In cazul cremelor de bronzare aplicate individual exista riscul colorarii neuniforme a corpului, iar mainile vor fi patate de culoare.
La prima sedinta de bronzare ti se vor adresa o serie de intrebari si vei completa o fisa, dupa care ti se va prezenta cabina de bronzare. In cabina te vei dezbraca si vei indeparta toate bijuteriile. Pentru a evita bronzarea excesiva ti se va aplica o crema-bariera pe maini, varful picioarelor si pe suprafetele mai uscate.
Pulverizarea dureaza aproximativ 10 minute si inca cateva minute pentru uscare.
In timpul tratamentului vei vedea pe pielea ta o culoare bronz-aurie. Aceasta apare pentru a ghida terapeuta sa pulverizeze uniform pe tot corpul. In cateva ore un bronz minunat va aparea, iar culoarea de ghidaj se va duce la primul dus.
NU. depinde doar de tine.Poti purta o lenjerie inchisa la culoare. lenjeria se va pata, dar culoarea iese la prima spalare. Pentru barbati : boxeri, slip de baie sau sort.
In functie de rezultatul pe care ti-l doresti si de culoarea pielii tale, terapeuta va alege acea concentratie de DHA care ti se potriveste cel mai bine.
Iti recomandam haine largi si inchise la culoare si pantofi in care sa nu transpire piciorul. Transpiratia poate afecta rezultatul final.
Bronzul fara UV a evoluat mult de la inceputurile lui. Solutii bune, aparate, cursuri si tehnologii noi de pulverizare elimina practic aceste riscuri.
Recomandam sa nu foloseasca acest tip de bronzare femeile gravide in primele 3 luni de sarcina si oricine este alergic la autobronzante sau cu dificultati de respiratie.
  • imbraca-te cu haine lejere inchise la culoare;
  • nu fa dus sau baie timp de 8 ore;
  • evita activitatile care conduc la transpiratie;
  • nu fa gimnastica sau inot in perioada de formare a bronzului;
  • dupa dus sterge-te doar prin tamponare;
  • hidrateaza-te dimineata si seara pentru a adauga rezistenta bronzului tau.
  • Atentie

    Fii la curent cu promotiile si sfaturile noastre pentru un bronz frumos si sanatos.