Pasii bronzarii organice

Etapele bronzarii organice

Haide sa iti spunem in ce consta rasfatul!
Intai te asteptam la salonul nostru de bronzare Sunkiss, din Iulius Mall, Cluj-Napoca. Chiar dupa ce iti savurezi cafeaua la Segafredo, faci cativa pasi si ajungi la noi.

Terapeutele noastre te vor primi cu zambetul pe buze, apoi iti vor aplica pe suprafata corpului o solutie delicata, cu ajutorul echipamentelor specializate pentru acest tip de bronzare.
Acestea permit o reglare fina a solutiei aplicate pe corp pentru a acoperi si a se potrivi perfect cu pielea. Relaxeaza-te! Se pot pune in valoare si zonele de pe suprafata corpului care sunt dificil de bronzat la soare sau solar, cum sunt mainile sau picioarele, iar solutia de bronzare se poate adapta nunatei pielii tale.

La iesire vei fi intampinata de priviri admirative. Vei avea o culoare de invidiat a bronzului de vacanta pentru urmatoarele 7 zile.
Tot ce trebuie sa faci este:

 • Bronzare organica - pasul 1
 • Pasul 1
  Fa-ti o programare de luni pana vineri la numarul de telefon 0735.874.660 sau folosind formularul de programare online pentru salonul din Iulius Mall Cluj-Napoca.
  Te sfatuim ca in seara premergatoare bronzarii sa iti exfoliezi pielea cu solutia speciala recomandata de Sunkiss, iar apoi sa o hidratezi. Insista pe coate, genunchi, glezne si orice zona mai delicata.
  Da-te cu lac pe unghiile de la maini si picioare, in special daca sunt din acryl sau ceva similar.
  Ar fi ideal sa te epilezi cu cel putin 24 ore inaintea tratamentului pentru a permite porilor sa se inchida. Altfel, s-ar putea sa apara pete.
  Iti recomandam sa eviti utilizarea lotiunii de corp sau a hidratantilor in ziua tratamentului.
  De asemenea, este bine sa te demachiezi, sa iti stergi lotiunile, deodorantul, etc. inainte de bronzare.

 • Bronzare organica - pasul 2
 • Pasul 2
  Aplicarea solutiei de bronzare cu dha dureaza aproximativ 30 de minute. Solutia noastra are doua componente. Efectele primei componente apar imediat si reprezinta culoarea de ghidaj. Cea de-a doua este culoarea bronzului final si ajunge la maturitate in urmatoarele 6-8 ore. Simplu, nu?

 • Bronzare organica - pasul 3
 • Pasul 3
  Te rugam sa nu faci dus sau baie, sau orice alta activitate care provoaca transpiratie, cel putin 8 ore dupa bronzare. Orice activitate care are ca efect exfolierea pielii (de exemplu inot, sauna, epilare , etc.) iti va diminua perioada de maxima intensitate a bronzului.

 • Bronzare organica - pasul 4
 • Pasul 4
  Imediat dupa bronzare organica solutia poate sa afecteze intr-o mica masura imbracamintea sau asternuturile. Fii fara griji, se pot spala foarte usor! Hainele stramte pot reduce absortia culorii in piele. Iti recomandam sa te relaxezi in urmatoarele 24 de ore! Poarta haine lejere din bumbac si evita materiale din nylon, matase, piele sau lana.
  Stiai ca bronzul obtinut se poate prelungi printr-o hidratare intensa a pielii?

 • Bronzare organica - pasul 5
 • Pasul 5
  Fii mandra de bronzul tau organic! Iar acum spune-mi, cum a fost in vacanta?

Descarca aceste informatii in format PDF.

 • Atentie

  Fii la curent cu promotiile si sfaturile noastre pentru un bronz frumos si sanatos.