Fii o mireasa de vis

Te pregatesti sa fii mireasa?
Atunci stim ca alegerea rochiei, a bijuteriilor, a buchetului si a coafurii este o prioritate pentru tine.
Nu uita insa ca si pielea are nevoie de un tratament special pentru a arata spectaculos in rochia alba.

Iti recomandam un bronz cosmetic, natural, care se va asorta minunat cu rochia de mireasa. Cum poti obtine culoarea pe care ti-o doresti? La Sunkiss iti oferim 2 solutii.

Bronzarea organica

Daca alegi sa obtii o culoare de vis prin bronzarea organica, atunci trebuie sa stii ca timpul nu reprezinta un obstacol. Sedinta de pulverizare dureaza aproximativ 15 minute, iar a doua zi vei arata senzational.

Calendarul bronzului organic :

De ce?
Epilarea cu ceara indeparteaza o parte din celulele pielii. Acest lucru dauneaza bronzului prin DHA, avand in vedere faptul ca acesta actioneaza doar asupra stratului de suprafata al pielii. Nu patrunde in profunzime la fel ca cel obtinut cu ajutorul ultravioletelor.
In plus, pe suprafata pielii pot ramane urme de ceara slab vizibile, care pot conduce la obtinerea unui bronz neuniform.

De ce?
Ambele proceduri presupun inmuierea mainilor si picioarelor in apa, lucru care conduce indepartarea solutiei (daca tocmai ai fost la o sedinta de bronz organic) sau la atenuarea bronzului in zonele respective.

De ce?
In acest fel solutia va bronza pielea noua, bronzul va fi uniform si va dura timp mai indelungat.

De ce?
Vei indeparta astfel toate urmele de crema, parfum, deodorant. Bronzul tau va fi unul uniform.

De ce?
In acest interval solutia are timp sa actioneze asupra pielii, oferindu-i acesteia culoarea minunata pe care o doresti. Dusul va indeparta solutia, lasand doar bronzul.

De ce?
Dupa dusul de indepartare a solutiei cu DHA este foarte important sa te hidratezi atat dimineata cat si seara. Bronzul va fi mai luminos si se va mentine timp mai indelungat.
La Sunkiss gasesti creme de hidratare intensa si complexa, special create pentru ingrijirea pielii bronzate.

Pentru sfaturi suplimentare vezi si sectiunea Eveniment.

Planul de bronzare la solar

Daca alegi sa obtii culoarea de vis prin intermediul expunerii la ultraviolete, trebuie sa stii ca ai nevoie de 5-6 sedinte pentru un bronz natural, cosmetic, care sa fie in armonie cu albul rochiei de mireasa.

Sfaturi pentru un bronz sanatos si radiant:
1. Respecta planul de bronzare personalizat.
Saloanele noastre sunt dotate cu aparatul Skin Control care masoara sensibilitatea pielii tale la unltraviolete. Consilierele noastre iti vor detalia planul de bronzare obtinut in urma masuratorii respective.
Planul de bronzare te va ajuta sa obtii un bronz sanatos, fara arsuri.

2. Nu exagera!
Atentia e bine sa fie indreptata si la contrastul dintre bronz si albul rochiei. Iti recomandam un bronz natural, cosmetic.

3. Foloseste lotiunile pentru solar, inainte de expunerea la ultraviolete.
Bronzul tau va evolua intr-un alt ritm, va fi uniform, luminos si se va mentine timp mai indelungat. In plus, pielea ta va fi hidratata, vitaminizata si cu un aspect catifelat.

4. Hidrateaza pielea din abundenta
Foloseste cremele de hidratare zilnic, pentru prelungirea duratei bronzului tau. Pielea va fi hidratata, catifelata.

5. Daca nu ai mai fost de mult la solar sau vii pentru prima data, iti recomandam planul de bronzare din sectiunea Prima data la solar.

Iti dorim sa fii o mireasa de vis !

Citeste si: Wedding planning

  • Atentie

    Fii la curent cu promotiile si sfaturile noastre pentru un bronz frumos si sanatos.